Diensten

Hoe kunnen wij je ondersteunen?

Tailor made accounting

Advies en begeleiding in je activiteit is voor ons prioriteit als je voor ons kiest mag je dit altijd verwachten. Het is zo dat wij een meerwaarde willen zijn voor u als ondernemer en ons zo onderscheiden.

Van A tot Z

BTW, vennootschapsbelasting, personenbelasting, jaarrekeningen, KBO Het hoort er nu eenmaal bij. Wij voeren uw boekhouding van A tot Z en zorgen ervoor dat alle wettelijke verplichtingen voor u in orde zijn.

Start met ondernemen

Ben je van plan om in een zelfstandig avontuur te stappen, dan ondersteunen wij je hier graag bij. Ondernemen er komt heel wat bij kijken wij luisteren naar je toekomstplannen en zetten dit om naar je business plan van hieruit ondersteunen we je graag met volgende activiteiten:

Eens je gestart bent begint het echte werkt pas, ook hier kan je nog steeds op ons rekenen. Wij kijken mee of je vooropgestelde plannen gehaald worden, analyseren dit en sturen bij indien nodig.

Financieel advies

Je bent wettelijk verplicht je cijfers te rapporteren aan de overheid, maar deze info naar jezelf rapporteren is de sleutel naar groei en succes.

Op basis van de gegevens die wij van je hebben kunnen wij voor u rapporteringen op maat maken die jij kan gebruiken om je ondernemingen verder te doen groeien.

Deze cijfers omzetten naar mensentaal daarvoor kan je op ons rekenen. Wij analyseren samen de cijfers en begeleiden je hierbij stap voor stap, zodat je op tijd en proactief beslissingen kan nemen.

Automatisering

Naarmate je activiteiten groeien, zal je meer nood hebben aan tools die je helpen je activiteiten verder uit te bouwen en liefst van al deze zelf te laten werken zodat jij je kan focussen op je onderneming.

Wij kijken graag met je mee om je proces te stroomlijnen en tools te implementeren die je onderneming een meerwaarde bieden. Meer nog wij zorgen ervoor dat al deze zaken met elkaar verbonden blijven zodat repetitief werk vermeden wordt en zoveel mogelijk info die je hebt gebruikt wordt.

“Information is knowledge -> Knowledge is power”

Wees klaar voor de toekomst

Een vrijblijvend gesprek?

Wil je klaar zijn voor de toekomst en kan je hiervoor advies en begeleiding gebruiken? Kom dan gerust eens langs of maak een afspraak met één van onze consultants.