VT Accountants

Over ons

Dynamisch accountancy kantoor

VT Accountants is een dynamisch accountancy kantoor in hartje Edegem. Wij ondersteunen grote en kleine ondernemingen in de realisatie van hun droomonderneming.

Dit doen we door onze expertise in te zetten, gebruik te maken van de nieuwste digitale trends, maar bovenal door een persoonlijke aanpak te hanteren, wij spreken in mensentaal, no nonsens en recht door zee communicatie.

VT Accountants is een organisatie met een ondernemerscultuur, het feit dat we lokaal werken betekent ook dat we het familiale en menselijke karakter van ons bedrijf kunnen behouden.

Boekhouding

Het hoort er nu eenmaal bij, de documenten die je ontvangt moeten verwerkt worden Via onze digitale toepassingen lever je deze aan en doen wij de rest.

Advies Op Maat

Bij de boekhouding stop het niet, op basis van de boekhouding gaan we aan de slag en adviseren wij je op maat van je activiteit.

Rapportering

Inzicht in je activiteiten geven wij door je toegang te verschaffen tot een rapportering op maat. Onze rapportering is automatisch gelinkt met je boekhouding waardoor je steeds inzicht hebt in real-time.

Budgetten

Toekomstplannen? Op basis van je budgetten gaan wij aan de slag en kijken we naar de toekomst van je onderneming.

Financiering

Ondernemen gaat gepaard met investeringen. Wij tekenen graag met jouw alle mogelijkheden uit en ondersteunen je bij je financieringsaanvraag.

Bijzondere Opdrachten

Als erkende accountants en belastingconsulenten hebben wij bepaalde bevoegdheden die enkel door ons mogen worden uitgevoerd. Oprichting, vereffening, bijstand tijdens je inzagerecht en nog veel meer…

Wees klaar voor de toekomst

Een vrijblijvend gesprek?

Wil je klaar zijn voor de toekomst en kan je hiervoor advies en begeleiding gebruiken? Kom dan gerust eens langs of maak een afspraak met één van onze consultants.